SFL Webinar: Circular finance innovation (ENG)


Innovatieve financieringsmodellen voor de circulaire economie

Donderdag 10 februari 15.00 – 16.00

Er is behoefte aan innovatieve financieringsmodellen voor de circulaire economie. Donderdag 10 februari 15.00 – 16.00 uur kun je meepraten over dit onderwerp in een online sessie met toonaangevende Sustainable Fin-tech experts uit heel Europa. Aanleiding voor dit webinar is de recent gepubliceerde white paper Circular Service Finance: Innovating Finance for the Circular Service Economy.

Tijdens deze sessie spreken Elisa Achterberg, auteur van de white paper en SFL-directeur Rens van Tilburg met Cecilia Repinski, CEO van Green Assets Wallet en Manuel Born, co-founder van Payactive. Met hen bespreken zij hoe business en finance er in de circulaire toekomst uitzien. Samen zullen we de routekaart uittekenen die ons daarnaartoe zal leiden, met behulp van de tools die we vandaag tot onze beschikking hebben. Doe je mee?

Meld je aan voor dit evenement

Over de sprekers

Cecilia Repinski
Cecilia is de CEO en oprichter van Green Assets Wallet. Ze is een innovator en ondernemer. Als gerenommeerde professional op het gebied van duurzaam financieren en beleggen, heeft Cecilia meer dan 20 jaar ervaring in de wereldwijde financiƫle sector.
Manuel Born
Mede-oprichter @payactive | Het regeneratieve betalingsplatform voor bedrijven | Payment & Digital Innovation Expert, gericht op FinTech, PayTech, Impact & Tech4Good. Ik help met UI & CXM.
Elisa Achterberg
Elisa is ondernemer in circulair and regeneratieve finance. Ze is tevens
onderzoeker aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft een achtergrond in econometrie
en werkte voorheen voor Circle Economy en het Sustainable Finance Lab.
Rens van Tilburg
Rens is econoom en de directeur van het Sustainable Finance Lab.