Een kapitale draai aan de circulaire economie


Heb je ooit gefantaseerd over een toekomst die zowel circulair als eerlijker verdeeld is? Een toekomst waarin eigendom verdwijnt en wordt ingeruild voor verantwoordelijkheid? En waarbij ook de financiering circulair is? Als je nu nieuwsgierig bent geworden, laat je dan inspireren op dinsdag 8 februari om 20.00. Het Sustainable Finance Lab neemt je graag mee op reis naar deze droombeeldige toekomst.

Met sustainable fin-tech experts en circulaire ondernemers bespreken we hoe business en finance eruit zouden kunnen zien. Te gast zijn Anne-Marie Rakhorst, Nancy Bocken, Hein Brekelmans en Charles Mander. Maar niet alleen droombeelden, ook de realiteit en de concrete stappen die nodig zijn om tot zo’n toekomst te komen zullen aan bod komen. Rens van Tilburg modereert de sessie.

Elisa Achterberg presenteert deze avond zal een gedurfde toekomstvisie aan circulaire ondernemers en financiers. Gaan we dit realiseren? Praat mee!

Registreer je voor dit evenement

SFL Webinar: Circular finance innovation (ENG)


Innovatieve financieringsmodellen voor de circulaire economie

Donderdag 10 februari 15.00 – 16.00

Er is behoefte aan innovatieve financieringsmodellen voor de circulaire economie. Donderdag 10 februari 15.00 – 16.00 uur kun je meepraten over dit onderwerp in een online sessie met toonaangevende Sustainable Fin-tech experts uit heel Europa. Aanleiding voor dit webinar is de recent gepubliceerde white paper Circular Service Finance: Innovating Finance for the Circular Service Economy.

Tijdens deze sessie spreken Elisa Achterberg, auteur van de white paper en SFL-directeur Rens van Tilburg met Cecilia Repinski, CEO van Green Assets Wallet en Manuel Born, co-founder van Payactive. Met hen bespreken zij hoe business en finance er in de circulaire toekomst uitzien. Samen zullen we de routekaart uittekenen die ons daarnaartoe zal leiden, met behulp van de tools die we vandaag tot onze beschikking hebben. Doe je mee?

Meld je aan voor dit evenement

Over de sprekers

Cecilia Repinski
Cecilia is de CEO en oprichter van Green Assets Wallet. Ze is een innovator en ondernemer. Als gerenommeerde professional op het gebied van duurzaam financieren en beleggen, heeft Cecilia meer dan 20 jaar ervaring in de wereldwijde financiële sector.
Manuel Born
Mede-oprichter @payactive | Het regeneratieve betalingsplatform voor bedrijven | Payment & Digital Innovation Expert, gericht op FinTech, PayTech, Impact & Tech4Good. Ik help met UI & CXM.
Elisa Achterberg
Elisa is ondernemer in circulair and regeneratieve finance. Ze is tevens
onderzoeker aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft een achtergrond in econometrie
en werkte voorheen voor Circle Economy en het Sustainable Finance Lab.
Rens van Tilburg
Rens is econoom en de directeur van het Sustainable Finance Lab.