Presentatie SFL visie ’10 jaar na de crisis’


Bijna tien jaar geleden barstte, met de val van de Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers, de financiële crisis in volle hevigheid los. Hoe staan we er nu voor? Hebben we de lessen van de crisis geleerd? Brengen we deze in de praktijk en hebben ze het gewenste resultaat? Wat betekent dit voor de kans op nieuwe crises? Wat staat er nog op de agenda?

De leden van het Sustainable Finance Lab presenteren op 15 juni hun visie en gaan daarover in gesprek met Klaas Knot (DNB), Wiebe Draijer (Rabobank), Myriam Vander Stichele (SOMO), Maurice Oostendorp (Volksbank), Erik van Houwelingen (ABP), Frederieke Hegger (RTL Z), Jeroen Smit (auteur ‘De prooi’) en Sam de Muijnck (Rethinking Economics).

De bijeenkomst vindt plaats van 15 tot 17 uur in de OBA (Oosterdokskade 143, naast station Amsterdam centraal).

Het aantal plaatsen is beperkt, we verzoeken belangstellenden zich vóór 22 mei aan te melden. Uiterlijk 29 mei ontvangt u een bevestiging van deelname. U kunt zich opgeven door (voor 22 mei) een mail te sturen aan sustainablefinancelab@uu.nl onder vermelding van ’10 jaar later’, uw naam, functie en organisatie.

Hier kunt u de voorbereidende bijeenkomst terugzien van 14 maart, met o.a. de SFL-leden Dirk Schoenmaker (EUR), Dirk Bezemer (RUG) en Kees van Dijkhuizen (ABN Amro) en Hans Hoogervorst.